Online advertising

Volgens grote autoriteiten op het gebied van SEO, zoals Ahrefs, zijn backlinks één van de belangrijkste rankingfactoren in het algoritme van Google. In de 5 jaar dat wij actief zijn binnen het SEO-vakgebied hebben wij dit zelf ook in de praktijk ondervonden. Om topposities te verkrijgen binnen zoekmachines zoals Google, is het belangrijk er kwalitatieve websites naar jouw webshop of -site linken. Hoe meer concurrerend jouw markt is, des te belangrijker dit aspect is. 

JR Online Media heeft diverse kwalitatieve platformen in beheer waarop jij als ondernemer kunt adverteren. Tegenwoordig zijn er vele platformen die opgezet zijn enkel voor het ruilen en verkopen van linkjes. Het verkrijgen, bedienen en binden van bezoekers is een aspect dat bij deze websites vaak vergeten wordt. Typerend voor deze websites is de beperkte content die enkel geschreven is om te linken naar een andere website. De platformen die in ons beheer zijn, zijn opgezet met als doel om bezoekers te trekken, te informeren en te binden. Bij onze platformen vind je sterke stukken content die ondersteund worden met kwalitatieve backlinks. Zo zorgen we voor platformen met daadwerkelijk verkeer en een sterke autoriteit. 

Kortom, een artikel met een link op één van onze platformen geeft je niet alleen meer zichtbaarheid onder je doelgroep, het geeft je vindbaarheid in zoekmachines ook nog eens een boost. Geïnteresseerd in het adverteren op één van onze titels? Klik dan hier voor meer informatie

Wil je meer weten over de titels? Hieronder staan de diverse platformen uitgelicht.

Onze titels:

Livelifegreen.nl

Blijf op de hoogte omtrent alles wat met duurzaamheid te maken heeft met behulp van Livelifegreen.nl. Op dit platform vind je informatieve artikelen over duurzame onderwerpen, maar ook handige tips and tricks betreft hoe jij groener door het leven kunt gaan. Het domein heeft een DR van 44, DA van 50 en heeft momenteel gemiddeld 3200 bezoekers per maand.

Sustainableworld.nl

Net als Livelifegreen.nl focust Sustainableworld.nl zich op duurzaamheid. In de kennisbank vind je informatieve artikelen over allerlei duurzame onderwerpen, zoals windmolens en zonne-energie. In de blogsectie vind je tips and tricks over hoe je bijvoorbeeld plasticvrij kunt leven. Het domein heeft een DR van 36, DA van 32 en heeft momenteel 4000 bezoekers per maand.

0 bedrijven
gingen je voor