Samenwerken

Wil jij graag beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google? Kies dan voor een samenwerking met JR Online Media. Wij bieden diverse samenwerkingen waarmee jij jouw vindbaarheid in onder andere Google verhoogd.

Artikelplaatsing

Om goed vindbaar te zijn in Google is het van groot belang dat kwalitatieve websites naar jouw webshop of -site linken. JR Online Media heeft diverse kwalitatieve platformen in beheer waarop bij artikelplaatsingen aanbieden. Voor een X-bedrag (neem voor het exacte tarief contact met ons op via info@jr-online-media.nl) ontvang je het onderstaande: 

  • We schrijven een uniek artikel van minimaal 750 woorden. Dit doen we op basis van door jou aangeleverde zoekwoorden en daarbij behorende URL’s. 
  • In dit artikel worden maximaal 2 do-follow links opgenomen naar jouw webshop of -site. 
  • Het artikel wordt permanent geplaatst. Het bedrag dat je betaald is eenmalig, dus je hoeft niet elk jaar weer te betalen. 
  • Indien gewenst maken we het artikel natuurlijker door er een interne link naar één van onze artikelen in te plaatsen.
  • Het zal geen standaard SEO-artikel zijn, maar een artikel waar de bezoeker écht wat aan heeft. 
  • Het artikel zal voor plaatsing naar je op worden gestuurd, zodat je er mogelijk nog feedback op kunt geven.
  • Indien akkoord wordt het artikel permanent geplaatst.

SEO-werkzaamheden

Met enkel backlinks word je uiteraard niet vindbaar in Google en andere zoekmachines. Naast een off-page SEO-strategie heb je ook een on-page SEO-strategie nodig. Ook voor een samenwerking over de gehele linie betreft SEO ben je bij JR Online Media aan het juiste adres. Benieuwd hoe deze samenwerking eruit ziet? Bekijk het hier

Overtuigd en wil je graag samenwerken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.