Over ons

JR Online Media is gespecialiseerd in online advertising en SEO. Wij beschikken over meer dan 5 jaar aan ervaring binnen het vakgebied SEO en meer dan 3 jaar ervaring binnen het vakgebied online advertising. Deze ervaring hebben we opgedaan in diverse branches en zowel in dienstverlening als retail, van grote tot kleine ondernemingen. 

SEO
Bij elke branche en onderneming weten wij een passende SEO-strategie te vinden om jouw online onderneming beter vindbaar te maken in zoekmachine zoals Google. Dit doen we aan de hand van technische optimalisaties, het creëren van sterke content en het realiseren van kwalitatieve en relevante links. Wij houden van duidelijke communicatie, de mouwen opstropen en een realistische en langdurige samenwerking. Geen loze beloftes, maar realistische doelen met elkaar opstellen om een langdurige relatie te bewerkstelligen. 

Online advertising
Wij hechten waarde aan het verschaffen van informatie aan zoekende mensen, om hen zo verder te helpen met hun probleem. Vandaar dat wij een aantal platformen hebben opgezet, vol met informatie over bepaalde onderwerpen. Momenteel zijn wij gespecialiseerd in duurzaamheid, omdat daar onze interesse ligt. Vanuit die interesse en ons doel om zoekende mensen verder te helpen hebben wij https://livelifegreen.nl en https://sustainableworld.nl opgezet. Hier vind je handige artikelen vol met tips and tricks over hoe je bijvoorbeeld plasticvrij kunt leven, of informatieve artikelen over wat duurzame inzetbaarheid inhoudt. Wij bieden relevante ondernemingen de kans om te adverteren op deze platformen, zodat ze met hun product of dienst hun doelgroep kunnen bereiken. Ook hier hechten we waarde aan duidelijke communicatie, een vlotte samenwerking en een langdurige relatie. 

Samenwerken? 
Wil jij graag beter gevonden worden in Google of wil jij adverteren op één van onze platformen? Dat kan! Lees hier hoe een samenwerking op het gebied van SEO eruit ziet en lees hier hoe een samenwerking op het gebied van online advertising eruit ziet. Weet jij al voldoende en kom je graag in contact met ons? Vul dan het onderstaande contactformulier in.